Riot, Valorant Sezon 1’i yayınladı

Riot Games, Valorant’ın ilk sezonu ‘Bölüm 01: Ignition’ nin 2 Haziran’da resmi olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu.

1 Haziran’daki basın açıklamasında Riot Games, Valorant’ın merakla beklenen tam sürümünün 2 Haziran’da çıkacağını duyurdu.

Valorant , ilk sezonuyla (bölüm olarak anılacaktır.) Bölüm 01: Ignition ile başlayacak. Bildiğimiz gibi, bu, oyuncuların mevsimsel olarak tamamlayabilecekleri savaş geçişine benzer bir sisteme sahip olacak.

Riot Games

Yepyeni bir haritanın yanı sıra, Valorant, yeni bir Ajan’a, yani kanlı düellocu Reyna’ya yer verecektir.

Valorant çıkış tarihi ve saatleri

  • Kore, Japonya ve Asya-Pasifik: 16:00 (PST – 1 Haziran) / 19:00 (EST – 1 Haziran) / 12:00 (BST – 2 Haziran).
  • Avrupa, Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve BDT: 22:00 (PST – 1 Haziran) / 01:00 (EST – 2 Haziran) / 06:00 (BST – 2 Haziran).
  • Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Güney Amerika:  05:00 (PST – 2 Haziran) / 08:00 (EST – 2 Haziran) / 13:00 (BST – 2 Haziran).

Valorant kademeli bir lansmanla piyasaya sürülecek ve Koreli, Japon ve Asya sunucuları 2 Haziran’da çevrimiçi olan ilk sunucu olacak.

Bunları altı saat sonra Avrupa ve çevre bölgeler izleyecek. Bundan 13 saat sonra Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Güney Amerika.

Valorant Bölüm 01: Ignition

Aktif harita havuzuna Ascent’i tanıtan Ignition, Valorant’ın ilk sezonu olacak. Yeni bir Ajan’ın yanı sıra, oyuncular muhtemelen ilk oyundan itibaren çok sayıda oyun içi içerik kazanabilecekler.

 

VALORANT ile ilgili daha fazla habere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Close Bitnami banner
Bitnami